ارائه متد های انواع کلوچه و ارائه خط تولید کیک و کلوچه
کیک صنعتی گونهای شیرینی است که خاستگاه اروپایی دارد. با ارائه فرمول انواع کیک های صنعتی توسط ما متوجه می شوید اگرچه به باور باستانشناسان این خوراک از زمانهای باستان وجود داشتهاست، اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگیِ شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم میکند، نوعی شیرینی است که از میانهٔ سدهٔ هیجدهم به وجود آمدهاست.
آرد، شکر، تخم مرغ و کره چهار مادهای هستند که در فرمول انواع کیک های صنعتی بیش از مواد دیگر در فرمول کیک صنعتی به کار برده میشوند. کیکها به طورکلی به دو گروه بزرگ غیرچرب یا کیکهای اسفنجی و چرب یا کیکهای کرهای تقسیم میشوند. تفاوت کیکهای کرهای با کیکهای اسفنجی در اینست که برخلاف کیکهای اسفنجی حباب داخل این نوع کیک در اثر وارد کردن هوا توسط بهم زدن شکر و تخم مرغ بوجود نیامدهاست بلکه عامل اصلی در بوجود آمدن حباب در این نوع کیکها، ایجاد گاز در داخل کیک، بخاطر استفاده از یک عامل ورآورنده نظیر بیکینگ پودر است.
همچنین کیک صنعتی کرهای از نظر وزنی سنگین است در صورتیکه سبک بودن، از ویژگیهای یک کیک اسفنجی است. کیک از موادی است که در اثر تماس با هوا خشک میشود و به همین علت در روشهای تزیینی معمول است که سطح کیک بطور کامل با مواد پوشانده شود. بزودی آموزش انواع کیک های صنعتی را هم در این سایت درج می کنیم.
بدین وسیله سدی در برابر عبور هوا بوجود آمده و باعث دوام بیشتر کیک خواهد شد.
کیک های صنعتی ممکن است با توجه مناسبتی که برای آنها در نظر گرفته شده طبقهبندی شود. به عنوان مثال، کیک عروسی و کیک تولد از جمله کیکهایی هستند که در درجه اول با توجه به جشنی که برای آنها در نظر گرفته شده، شناخته میشوند.
خط تولید کیک و کلوچه در کارخانه ها به عنوان بخشی برای تولید کیک و کلوچه های صنعتی نامیده می شود . خط تولید کیک و کلوچه از خدمات وب سایت پخت برتر است .