آیمان

آیمان

آیمان

آیمان

آیا سرمه را مفیدتر از خط چشم تعریف کرد

ایا می توان سرمه را بهتر از خط چشم تعریف کرد

این روزها کمتر بانویی است  که سرمه را به خط چشم جایگزین کند اما شاید فقط یک بارهم شده از سرمه استفاده کرده استو چشم‌هایش را با این دوده سیاه گیرا کرده است در این زمانه جاسرمه ای ‌ها معمولا به ارث می‌رسند و این وسایل سنتی در بساط آرایشی دختران جوان به ندرت دیده می‌شود. البته باورهای قدیمی در مورد خواص این ماده آرایشی فراوان است. از نظر طب سنتی، سرمه طبعی سرد و خشک دارد و پیش از این استفاده دارویی هم داشته است.

بعضی می‌گویند این ماده باعث افزایش سوی چشم می‌شود و از دوران کودکی، چشمان دختران را سرمه می‌کشند تا مژه‌های‌شان تقویت و زیبایی چشم‌های‌شان دوچندان شود. آیا این موضوع واقعیت علمی دارد؟ فرق سرمه‌های قدیمی با سرمه‌های امروزی چیست؟ دکتر عباسیان، متخصص طب سنتی ما را در این رابطه راهنمایی می‌کند.

 از سرمه هسته خرما تا سرمه مغز قلم‌گاو. . .
تا به حال اسم سرمه مغز گاو را شنیده‌اید؟ این سرمه حیوانی را با استفاده از مغز استخوان قلم گاو تهیه می‌کنند. دکتر عباسیان، متخصص طب سنتی انواع دیگری از سرمه را هم معرفی می‌کند که در گذشته رواج بیشتری داشته است؛ مثل ابریشم تجزیه شده، مردار سنگ تجزیه شده، هسته خرما و نارگیل. اما نوع دیگری از انواع سرمه وجود دارد که این روزها رایج‌تر از انواع دیگر است.

سرمه چشم,سرمه مغز گاو ,سرمه بادام شیرین

سرمه بادام شیرین و فندق که بسیاری از مردم با استفاده از یک نعلبکی و اجاقی با دو پاره آجر به‌راحتی آن را در خانه درست می‌کنند. ضمن آنکه می‌توان این دوده به دست آمده را با روغن نارگیل یا بادام مخلوط کرد تا هم استفاده از آن راحت‌تر شده و هم بر خواص آن افزوده شود. حتی در منابع طب سنتی آمده که از گرد برگ زیتون به صورت سرمه برای درمان آب مروارید هم استفاده می‌کردند. البته این روزها بسیاری از برندهای معتبر اقدام به تولید صنعتی سرمه‌های مدادی‌شکل کرده‌اند که این وسیله، سهولت کاربرد دارد.

 خواص درمانی سرمه‌های قدیمی
سرمه‌های قدیمی خواص بیشتری داشتند. جالب است بدانید بسیاری از آنها نه فقط برای زیبایی که برای رفع یک مشکل یا بیماری مورد استفاده قرار گرفته و در منابع طب سنتی هم روی این موضوع تاکید فراوان شده است. کسانی که اشک ریزش مداوم داشتند، سرمه ابریشم تجزیه شده به چشم می‌کشیدند تا این مشکل برطرف شود. سرمه مردار سنگ برای ورم‌ها و التهابات چشمی و حتی تقویت بینایی مورد استفاده قرار می‌گرفت یا کسانی که مژه‌های کم‌پشت و نازکی داشتند، سرمه هسته خرما به چشم می‌کشیدند تا باعث رویش بیشتر شود.

علاوه بر این سرمه به عنوان یک داروی گیاهی مورد استفاده قرار می‌گرفت. هیچ می‌دانستید سرمه باعث بند آمدن خون یا حتی علاج برخی از زخم‌های پوستی و مخاطی مورد استفاده قرار می‌گرفت؟ جالب است بدانید در گذشته سرمه برای رفع انگل‌های پوستی مثل شپش هم کاربرد داشت.

 طب سنتی چه می‌گوید؟
دکتر عباسیان، متخصص طب سنتی استفاده مداوم از سرمه را توصیه نمی‌کند و حتی در بسیاری از قسمت‌ها نیاز به بررسی و تحقیق مجدد در خصوص سرمه را ضروری می‌داند اما به هر صورت کشیدن سرمه از نظر طب سنتی نه‌تنها ایرادی ندارد بلکه سودمند هم هست اما برای این موضوع شرطی وجود دارد. باید در نظر داشت در روند تولید و ساخت آن به فرمولاسیون و ترکیباتش دقت کافی به خرج رود. این روزها ترکیباتی که برخی افراد سودجو یا کارخانجات غیرمعتبر در سرمه به کار می‌برند استاندارد نیست و باعث آسیب چشم می‌شود.

به همین دلیل باید نسبت به سلامت اجزا و استاندارد بودن تکنیک‌های ساخت کسب اطمینان کرد ضمن اینکه این ماده به هیچ‌وجه نباید به صورت نساییده به کار رود. سرمه باید حالت گرد و پودر ریز داشته باشد که ضرری همراه نداشته باشد. دکتر عباسیان در مورد مخلوط سرمه با مواد دیگر هم گفت: در گذشته چربی گوسفند را می‌سوزاندند و آن را با سرمه مخلوط می‌کردند و سرب را به تنهایی مورد استفاده قرار نمی‌دادند.

 سرمه در شهر‌های مختلف
در قدیم در شهرهایی که دارای معادن زیرزمینی مثل مس و زغال‌سنگ بودند، ساخت این ماده طبی- آرایشی بیشتر رواج داشت و جالب است بدانید به گفته دکتر عباسیان، علاوه بر سرمه سیاه، سرمه‌های سفید و سرخ هم موجود بوده است؛ مثلا در شهر کرمان و در منطقه خراسان شمالی، ساخت سرمه بیشتر از دیگر شهرها رواج داشت. البته ناگفته نماند که سرمه اصفهان هم دارای شهرت فراوانی است.

 این سرمه را با استفاده از نوع خاصی از سنگ به نام اثمد درست می‌کنند و خواص بسیار زیادی از جمله تقویت بینایی و رفع التهاب و پف چشم دارد. در شهر یزد هم رسم جالبی وجود داشت که پیش از استفاده از سرمه، نوک میله را در گلاب فرومی‌بردند و بعد در گرد سرمه زده و در چشم می‌کشیدند.

 متخصصان چشم چه می‌گویند؟
دکتر میرآفتاب، متخصص چشم درخصوص استفاده از این ماده برای چشم گفت: «ما استفاده از این ماده را به هیچ عنوان توصیه نمی‌کنیم. حتی امکان دارد سرب موجود در این ماده به مرور زمان در بدن جذب شود و مشکلات دیگری به وجود بیاورد.» از نظر دکتر میرآفتاب این ماده صرفا جنبه زیبایی و آرایشی دارد و خواص خاصی برای تقویت بینایی یا رویش مو ندارد.

سرمه چشم,سرمه مغز گاو ,سرمه بادام شیرین

باید این موضوع را در نظر داشت که شاید به دلیل ماندگاری بیشتر این ماده اطراف چشم و لابه‌لای مژه‌ها، این تصور درخصوص رویاندن مژه و ابرو به وجود می‌آید ضمن آنکه باید توجه داشته باشید که اگر چشمان حساسی دارید، بهتر است از سرمه استفاده نکنید چون احتمال دارد که فلز سرب موجود در سرمه باعث تحریک یا حساسیت چشمی برای‌تان شود ضمن آنکه باید در نظر داشت سرمه‌هایی که بدون مجوز یا طی فرآیندهای غیر استاندارد تولید می‌شوند، امکان دارد میکروب و آلودگی همراه داشته باشند.

آیا با سرمه کشیدن زیباتر می‌شوید؟
روایت‌های بسیاری در دین ما نسبت به استفاده از سرمه آمده است و بر وجه درمانی این ماده تاکید فراوان شده است اما امروزه جای مواد طبیعی را ترکیبات شیمیایی گرفته‌ است و حتی درخصوص وجه آرایشی و زیبایی آن هم، بسیاری از متخصصان آرایشی می‌گویند کشیدن سرمه داخل چشم، باعث کوچک نشان دادن چشم شما می‌شود.

این کار نه‌تنها بر زیبایی شما نمی‌افزاید بلکه چشم شما را از آن اندازه‌ای که هست هم کوچک‌تر و ریزتر نشان می‌دهد. البته باید در نظر داشته باشید که این موضوع به نوع آرایش شما هم بستگی دارد. در صورتی که آرایش چشم شما حرفه‌ای و اصولی انجام شود این کار می‌تواند بر گیرایی و جذابیت چشم شما اضافه کند به شرط آنکه از سایه‌های محو زیر چشم بهره ببرید یا از خط باریکی در زیر چشم و محل رویش مژه‌ها استفاده کنید. در نظر داشته باشید که هم متخصصان طب سنتی و هم پزشک‌های متخصص چشم، نسبت به استفاده از سرمه در طولانی‌مدت هشدار می‌دهند.

نابودی اچ.آی.وی در پیش است

درمان اچ.آی.وی به گوش می رسد

مردی انگلیسی احتمالا نخستین  فرد مرد در دنیا است که ویروس اچ‌.آی‌.وی HIV با استفاده از یک درمان مدرن به دست محققان پنج دانشگاه انگلیس در بدن وی درمان شده است..

 به گزارش ایسنا به نقل از تلگراف، این مرد 44 ساله از یک درمان تجربی جدید استفاده می‌کند که باعث شده ویروس بطور کامل در خون وی از بین برود.

 

تیم دانشمندان اکنون در حال اجرای کارآزمایی‌هایی بر روی 50 نفر هستند. به گفته دانشمندان، این تحقیقات هنوز در مراحل اولیه است، اما پیشرفت آن قابل توجه بوده است.

 

پیشتر درمانهای آنتی رترو ویروسی می‌توانستند سلول‌های T فعال را که به اچ‌.آی‌.وی مبتلا شده‌اند، هدف قرار بدهند، اما نمی‌توانستند سلول‌های T خفته را درمان کنند. این بدان معنی است که بدن بیماران به تولید مجدد ویروس ادامه می‌دهد. اما درمان جدید بطور خاص برای پاکسازی بدن از کل ویروس‌های اچ‌.آی‌.وی از جمله انواع خفته آن طراحی شده است.

 

این درمان که در دو مرحله عمل می‌کند، شامل یک واکسن برای کمک به بدن در شناسایی همه سلول‌های آلوده به اچ‌.آی‌.وی و همچنین دارویی موسوم به "وورینوستات" (Vorinostat) است که سلول‌های خفته را فعال می‌کند. این روش می‌تواند ابزار مورد نیاز سیستم ایمنی بدن بیماران را که به شدت به آن محتاج هستند، ارائه کند.

 

نام این مرد انگلیسی فاش نشده و تنها اطلاعاتی که در مورد وی ارائه شده این است که یکی از کارکنان مراقبت‌های اجتماعی در لندن است. وی باید چندین ماه آینده را مورد نظارت و مراقبت قرار داشته باشد تا از درمان قطعی بیماری اطمینان حاصل شود.

 

این دانشمندان قصد دارند طی پنج سال آینده به آزمایشات پزشکی ادامه بدهند. به گفته آن‌ها،‌ در حال حاضر این نتایج فاصله زیادی با درمان نهایی دارند و هنوز باید تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود.

گوشی ‌هوشمند‌ سامسونگ با صفحه‌نمایش تاشوحقیقی یا شایعه

گوشی ‌هوشمند‌ سامسونگ با صفحه‌نمایش   تاشودروغ یا راست

اخبار تکنولوژی,خبرهای تکنولوژی,سامسونگ
اگر بی‌صبرانه منتظر گوشی‌ معروف به سامسونگ گلکسی X هستید که گفته می‌شد در سال ۲۰۱۷ با صفحه‌نمایش تاشوی ۴K عرضه خواهد شد، باید خبر بدی بهتان بدهیم.

کو دونگ جین، رییس Samsung Mobile اعلام کرده که با در نظر گرفتن شرایط حال حاضر دنیای تکنولوژی ساخت گوشی‌ها با صفحه‌نمایش تاشو که برای استفاده مصرف‌کننده‌ نهایی آماده باشد ممکن نیست.

با این حال شرکت سامسونگ قصد قطعی برای عرضه گوشی‌های تاشو به بازار را دارد. اتفاقی که می‌تواند تاثیر بسیار قابل توجهی بر بازار جهانی موبایل داشته باشد. اما طبق آنچه رییس شرکت بخش موبایل شرکت سامسونگ اعلام کرده ساخت چنین گوشی‌‌های نوآورانه‌ای نیازمند تغییرات جدی در نرم‌افزار و تجربه کاربری است و به‌کارگیری چنین تکنولوژی‌هایی قطعا زمان‌بر خواهد بود.

کو دونگ جین که در حال صحبت درباره سامسونگ گلکسی نوت ۷ بود اعلام کرد که سامسونگ تلاش می‌کند گوشی‌ها با صفحه‌نمایش بزرگ به عنوان گوشی‌های جریان اصلی بازار باقی بمانند. او اعلام کرد البته در این زمینه لازم نیست آنقدرها هم تلاش شود چون همین حالا هم مشتریان گوشی‌هایی با صفحه‌نمایش بزرگ یا بسیار بزرگ می‌خواهند و به نظر نمی‌رسد که این روند به این زودی‌ها هم تغییر کند.

اگر بخواهیم به بحث گوشی‌ها با صفحه‌نمایش تاشو برگردیم باید اشاره کرد که ماه گذشته بحثی مطرح شد که طبق آن ممکن است سال آینده شرکت ال‌جی هم به تولیدکنندگان گوشی‌ها با صفحه‌نمایش تاشو بپیوندد. گرچه با این صحبت‌های رییس بخش موبایل شرکت سامسونگ بعضی‌ها گمان می‌کنند به این زودی‌ها یا دست کم در سال ۲۰۱۷ شاهد استفاده از این تکنولوژی نخواهیم بود.